ForsideOm osHandelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Restaurant Vnoodles

Køb hos Vnoodles.dk

1. Du bedes bemærke at der er først indgået en bindende købsaftale når du har modtaget en ordre bekræftelse fra Vnoodles.dk. Der tages desuden forbehold for forsinket leveringstid og manglende varer hos de restauranter som er tilknyttet Vnoodles.dk.

Vnoodles.dk tager ikke ansvaret for stave- og trykfejl eller prisforskelle på restaurantens trykte menukort og det menukort som restauranten har på Vnoodles.dk

Hvis du skulle have klager over mad som er købt gennem Vnoodles.dk skal du henvende dig direkte til restauranten.

Restauranten kan kræve ekstra omkostninger for ekstra tilbehør som er blevet bestilt i kommentar feltet som så skal afregnes kontant med restauranten.

Når du køber mad online, skal du sikre at angive tidspunktet, du ønsker at få maden leveret, eller du ønsker at afhente maden.

2. BETALING Du har mulighed for at betale kontant ved levering/ afhentning eller med disse kreditkort online: Visa/Dankort og MasterCard. Beløbet fratrækkes din konto ved afsendelse/afhentning af varen.

3. VNOODLES.DK KONTO. Når du opretter en brugerkonto på Vnoodles.dk giver du din samtykke til at Vnoodles.dk må sende dig E-mails med tilbud og nyheder. For at oprette en brugerkonto på Vnoodles.dk kræver det en E-mail adresse og der kan kun registreres en person pr. E-mail adresse, og det er brugerens eget ansvar at sørge for at holde bruger oplysninger og leverings adresse opdateret.

4. FORTRYDELSESRET Ved køb via Vnoodles.dk er der ingen fortrydelsesret eller returret såfremt købet omfatter fødevarer.

5. REKLAMATIONSRET  Du som kunde har ret til at klage hurtigst muligt eller inden for rimelig tid, hvis der er en fejl eller mangler ved varen. Vnoodles er herefter forpligtet til enten at udskifte varen eller give dig pengene tilbage. Du kan som udgangspunkt selv vælge, om du ønsker ombytning, eller pengene tilbage. Vnoodles kan dog undgå at give pengene tilbage ved at tilbyde en ombytning af varen. I visse tilfælde kan Vnoodles undgå ombytning, men dette er kun, hvis butikken kan dokumentere, at ombytning vil resultere i uforholdsmæssig store omkostninger.

6. MISBRUG Alle former for misbrug af Vnoodles.dk eller via Vnoodles.dk vil blive automatisk logget og vil dermed blive retsforfulgt.

7. PERSONDATA POLITIK Alle oplysninger du giver til Vnoodles.dk (navn, adresse telefonnummer, e-mail adresse og password) vil kun blive brugt til at give dig en bedre service og vil naturligvis ikke blive videre givet til andre. Når du besøger Vnoodles.dk logger vi din IP-adresse hos os. Oplysningerne transmitteres/opbevares ikke krypteret, dog transmitteres alle betalingsoplysninger til NETS i krypteret form. Hvis du siger ja til at gemme log in og password gemmes disse i en cookie på din pc. Du har altid mulighed for at se de oplysninger Vnoodles.dk har registreret om dig på Vnoodles.dk. De registrerede oplysninger i forbindelse med bestillinger gemmes i 5 år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i min. 5 år.